Original title:
Podnikatelský plán pro založení pizzerie
Translated title:
Business Plan for Pizzeria Foundation
Authors:
Jílková, Kateřina ; Němeček, Petr (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení studentské pizzerie. V teoretické části práce je popsána oblast podnikání a východiska nutná k vypracování podnikatelského plánu. Pomocí analýzy současného stavu je následně navrženo vlastní řešení konkrétního problému, a to v podobě reálného podnikatelského plánu.
The master thesis deals with the processing of a business plan for pizzeria foundation. The theoretical part describes the field of business and the theoretical background needed for developing the business plan. After analyzing the current situation there is the proper solution of the specific problem designed in the form of a real business plan.
Keywords:
Business plan; catering.; marketing research; Porter model of competitive environment; SLEPT analysis; SWOT analysis; marketingový průzkum; Podnikatelský plán; Porterova analýza pěti sil; SLEPT analýza; stravování.; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/26339