Název:
Založení malé kavárny
Překlad názvu:
Creating of Small Cafe
Autoři:
Zatloukalová, Petra ; Vencl, Vlastimil (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2011
Jazyk:
slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [slo][eng]
Cieľom tejto diplomovej práce je zostavenie podnikateľského plánu pre malú kaviareň. Práca začína dôkladnou analýzou všeobecného a špecifického okolia podniku a zistením silných a slabých stránok začínajúceho podniku. Ďalej sa pokračuje identifikáciou cieľovej skupiny zákazníkov. Na základe týchto analýz je vytvorený ucelený podnikateľský plán pre založenie podniku typu kaviareň spolu s marketingovým plánom, finančným plánom a analýzou rizík.
The aim of the thesis is to draw up a business plan for a small cafe. Thesis begins with thorough analysis of general and field business environment and uncovering strengths and weaknesses of a new beginning company. Then a target customer group is identified. Based on those analyses, a comprehensive business plan for establishing a cafe is created along with marketing plan, financial plan and risk analysis.
Klíčová slova:
Business plan; cafe; establishment of a private company limited by shares; financial plan; marketing plan; risk analysis; small and medium enterprises
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/1879