Název: Podnikatelský záměr založení restauračního zařízení
Překlad názvu: Business Plan-Restaurant Establishment
Autoři: Changuir, Jana ; Borek, Jan (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza trhu; arabská restaurace; cena; exotická kuchyně; konkurence; Podnikatelský plán; produkt; právní normy; restaurace; zakládání nového podniku; zákazníci; arabic restaurant; Business plan; competition; customers; establishment of a new company; exotic cuisine; legal rules; market analysis; price.; product; restaurant

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/11486

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-222669


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet