Název: Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků
Překlad názvu: Preservation of foods by high hydrostatic pressure
Autoři: Kamarád, Jiří ; Houška, M.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Konference českých a slovenských fyziků /14./, Plzeň (CZ), 2002-09-09 / 2002-09-12
Rok: 2002
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: coagulation of proteins; high pressure; preservation of foods
Číslo projektu: CEZ:AV0Z1010914 (CEP), EP9026
Poskytovatel projektu: GA MZe
Zdrojový dokument: Sborník příspěvků na 14. konferenci českých a slovenských fyziků, ISBN 80-7082-907-9

Instituce: Fyzikální ústav AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0032163

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-21889


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Fyzikální ústav
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet