Název: Srovnání některých nových odrůd rybízů z hlediska vybraných obsahových látek
Překlad názvu: Comparison of some new currant varieties based on the content of selected biologically active compounds
Autoři: Marková, Leona ; Diviš, Pavel (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; antioxidační kapacita; DPPH; HPLC; pH diferenciální metoda; Ribes L.; rybíz; vitamin C; anthocyanins; antioxidant capacity; currant; DPPH; HPLC; pH differential method; Ribes L.; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/21670

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216985


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet