Název: Charakterizace margarínů pro pečení
Překlad názvu: Characterization of margarins for baking
Autoři: Štěrbová, Anna ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Šalplachta, Jan (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autooxidace; margariny; mastné kyseliny; pekárenství; senzorická analýza; tuky; autooxidation; bakery; fat; fatty acids; margarine; organoleptic analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12368

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216508


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet