Název: Fermentance vybraných cereálií pomocí bakterií Lactobacillus plantarum 299v .
Překlad názvu: Fermentation of different cereals by the probiotic bacteria Lactobacillus plantarum 299v
Autoři: Hamalová, Sabina ; Španová, Alena (oponent) ; Prof.Siv Ahrne (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: fermentation; functional food; gastrointestinal disorders; Lactobacillus plantarum 299v; probiotic drinks; probiotics; fermentace; funkční potraviny; Lactobacillus plantarum 299v; poruchy zažívacího traktu; probiotické nápoje; probiotika

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25313

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216488


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet