Název:
Mikrobiologie masa
Překlad názvu:
Microbiology of meat
Autoři:
Spurná, Ivona ; Ing.Dana Flodrová, Ph.D. (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce hodnotí mikrobiologickou kontaminaci masa a prostředí podniku Jatky Bučovice. Sleduje vybrané mikroorganismy a jejich zjištěné počty porovnány v závislosti na změně ročního období.
The diploma thesis evaluates the microbiological contamination of meat and background in the company of Jatky Bučovice. Numbers of the choosen microorganisms are weighted against the change of the season.
Klíčová slova:
Mikrobiologie masa; složení masa; vybrané mikroorganismy; zpracování masa; composition of meat; meat processing; Microbiology of meat; selected microorganisms
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13555