Original title:
Mikrobiologie masa
Translated title:
Microbiology of meat
Authors:
Spurná, Ivona ; Ing.Dana Flodrová, Ph.D. (referee) ; Omelková, Jiřina (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce hodnotí mikrobiologickou kontaminaci masa a prostředí podniku Jatky Bučovice. Sleduje vybrané mikroorganismy a jejich zjištěné počty porovnány v závislosti na změně ročního období.
The diploma thesis evaluates the microbiological contamination of meat and background in the company of Jatky Bučovice. Numbers of the choosen microorganisms are weighted against the change of the season.
Keywords:
composition of meat; meat processing; Microbiology of meat; selected microorganisms; Mikrobiologie masa; složení masa; vybrané mikroorganismy; zpracování masa
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/13555