Název: Charakterizace mikroorganismů v jogurtech a probiotických výrobcích
Překlad názvu: Microbial characterization of yoghurts and probiotic foods.
Autoři: Kocourková, Hana ; Burdychová, Radka (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: lactic acid bacteria; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; PCR; probiotic milk product; RAPD; Streptococcus thermophilus; Yogurt; Jogurt; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; mléčné bakterie; PCR; probiotické mléčné výrobky; RAPD; Streptococcus thermophilus

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25289

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216354


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet