Název: Potravinové výrobky s probiotiky
Překlad názvu: Food products with probiotics
Autoři: Zemanová, Tereza ; Valicová, Markéta (oponent) ; Trachtová, Štěpánka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentované mléčné výrobky; Mléčné bakterie; polymerázová řetězová reakce (PCR); prebiotika; probiotika; fermented dairy products; Lactic acid bacteria; polymerase chain reaction (PCR); prebiotic; probitic

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/39008

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216274


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet