Název:
Charakterizace sladkých proteinů thaumatinů kapalinovou chromatografií a hmotnostní spektrometrií
Překlad názvu:
Characterization of sweet thaumatin proteins by liquid chromatography and mass spectrometry
Autoři:
Jedličková, Lenka ; Šedo,, Ondrej (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze][eng]
V této diplomové práci jsem se zabývala vývojem separační metody LC-MS pro stanovení thaumatinů. Dále jsem se zabývala izolací a stanovením thaumatinu v modelovém potravinovém vzorku.
In this diploma thesis I dealt with developing of separation technique LC-MS for determination of thaumatin. I dealt with isolation and determination of thaumatin in model food sample.
Klíčová slova:
digesce a precipitace proteinů; HPLC; LC-MS; sladké proteiny; thaumatin; digestion and precipitation of proteins; HPLC; LC-MS; sweet proteins; thaumatin
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/1239