Název: Probiotika a jejich využití v potravinářství
Překlad názvu: Probiotics and their use in food industry
Autoři: Diado, Aleksandra ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: doména Bacteria; identifikace; izolace DNA; polymerázová řetězová reakce; Probiotik; rod Lactobacillus; DNA isolation; domain Bacteria; genus Lacobacillus; identification; Polymerase Chain Reaction; Probiotic

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/31445

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-215217


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet