Název: Vliv autochtonní kvasinky a technologického postupu na chemické parametry vína
Překlad názvu: The influence of the autochthonous yeasts and technological process on the chemical parameters the wine
Autoři: Chmelová, Petra ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemický rozbor vína; technologie výroby vína.; Víno; chemical analysis of wine; technology of winemaking.; Wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/31651

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-215180


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet