Název: Využití odpadů z výroby vína pro potravinářské a kosmetické účely
Překlad názvu: Use of wastes from winemaking in food and cosmetics applications
Autoři: Výmolová, Markéta ; Němcová, Andrea (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bioethanol; chemická hydrolýza; enzymatická hydrolýza; Hroznové výlisky; bioethanol; chemical hydrolysis; enzymatic hydrolysis; Grape pomace

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38998

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-214124


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet