Název: Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích
Překlad názvu: Probiotic lactic acid bacteria in food products
Autoři: Sásková, Denisa ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; doplňky stravy; izolace DNA; PCR; probiotika; dietary supplements; DNA isolation; lactic acid bacteria; PCR; probiotics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25518

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-214085


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet