Název: Ověření kvality komerčních půd na mikrobiologický rozbor potravin
Překlad názvu: Verification of the commercial culture medium quality for food microbial analysis
Autoři: Peterek, Miroslav ; Zlámalová Gargošová, Helena (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: APT Agar; dextran; glukosa; Leuconostoc mesenteroides subsp. dextranicum; Orange - serum Agar; Plate Count Agar; výroba nealkoholických nápojů; APT Agar; dextran; glucose; Leuconostoc mesenteroides subsp. dextranicum; Orange - serum Agar; Plate Count Agar; production of non - alcoholic drinks

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/18644

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-210776


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet