Název: Sledování vybraných parametrů hroznového vína před expedicí
Překlad názvu: Monitoring of the selected parameters of grape wine before expedition
Autoři: Trávníčková, Jiřina ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: extrakt; měrná hmotnost; obsah alkoholu; redukující cukry; stabilita vína; technologie výroby vína; těkavé kyseliny; veškeré titrovatelné kyseliny; volný oxid siřičitý; vázaný oxid siřičitý; víno; alcoholic content; fixed sulfur dioxide; free sulfur dioxide; reducing sugars; specific gravity; total solids; total titratable acidity; volatile acidity; wine; wine production technology; wine stability

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/18642

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-210775


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet