Název: Suroviny a mikroorganismy pro výrobu pálenek
Překlad názvu: Raw materials and microorganisms to distilled beverage production
Autoři: Jechová, Iva ; Vitoulová, Eva (oponent) ; Babák, Libor (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkoholové kvašení; destilace; kvasinky; metabolismus kvasinek; procesy kvašení; pálenka; alcoholic fermentation; distillation; distilled beverage; fermentative processes; metabolism of yeast; yeast

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10354

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-208622


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet