Název: Biologicky významné látky v cereálních produktech
Překlad názvu: Biologically significant substances in cereal products
Autoři: Vondráčková, Hedvika ; Halienová, Andrea (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; celkové flavonoidy; Celkové polyfenoly; HPLC; redukující cukry; antioxidant activity; HPLC; reduced saccharides; total flavonoids; Total phenolics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7436

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-207505


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet