Název: Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků
Překlad názvu: Psychorheology of low-fat spreads
Autoři: Štern, Petr ; Pokorný, J. ; Jedelská, M. ; Panovská, Z. ; Seifert, P. ; Svoboda, Z. ; Novák, B.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /42./, Stachy (CZ), 2004-05-12 / 2004-05-14
Rok: 2004
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: low-fat spreads; rheometry; sensory analysis
Číslo projektu: CEZ:AV0Z2060917 (CEP), IAA2060404 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA AV ČR
Zdrojový dokument: Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků, ISBN 80-86238-41-5

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0017118

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-20705


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet