Název: Stravovací služby při společenských akcích - catering
Překlad názvu: Food and beverage services during social events - catering
Autoři: Beránek, Karel ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kvítková, Zuzana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: catering; ekonomické aspekty provozu caterigové společnosti; event manager; realizace společenských akcí; stravovací služby; catering; economcal aspects of catering services; event manager; organizing catering events; social events

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/49634

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-206822


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-02, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet