Název:
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Překlad názvu:
Food and beverage services during social events - catering
Autoři:
Beránek, Karel ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kvítková, Zuzana (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] V teoretické části je bakalářská práce zaměřena na objasnění důležitých pojmů týkajících se oblasti poskytování služeb ve stravování. Důraz je kladen zejména na oblast společného stravování. Jsou zde vysvětleny teoretická východiska pro jednotlivé druhy společenských akcí a charakterizována osoba event managera. Druhá, praktická část práce se věnuje provozní analýze konkrétní cateringové společnosti. Zde je popsána nejen organizační struktura, ale také materiální a personální zajištění. Dále je provedena analýza realizovaných akcí za sledované období. V závěru práce je navrhnuto několik opatření pro budoucí směřování cateringové společnostiThe aim of the theoretical part of the bachelor thesis is to clarify the important terms concerning catering. The field of a collective catering services is emphasized. Theoretical approaches to different catering events are explained in detail. Furthermore, the event manager tasks are described. In the second - practical part, there is an analysis of a business of a specific catering company. The business operating system, material and personal management are clarified in this part as well. The analysis of the organised events during a specific period of time that is based on intern materials of the catering company is introduced as well. Some recommendations for development of the company in the future are stated in the final part of the thesis.
Klíčová slova:
catering; ekonomické aspekty provozu caterigové společnosti; event manager; realizace společenských akcí; stravovací služby; catering; economcal aspects of catering services; event manager; organizing catering events; social events
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/49634