Název: Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
Překlad názvu: Viscosity and acidity of selected type of natural yoghur
Autoři: BÁRTOVÁ, Zuzana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazník; jogurt; kyselost; senzorická analýza; sušené odstředěné mléko; viskozita; acidity; questionnaire; sensory analysis; skimmed milk powder; viscosity; yoghurt
Citace: BÁRTOVÁ, Zuzana. Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů. České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42764

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203398


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-03-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet