Original title: Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
Translated title: Viscosity and acidity of selected type of natural yoghur
Authors: BÁRTOVÁ, Zuzana
Document type: Master’s theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: acidity; questionnaire; sensory analysis; skimmed milk powder; viscosity; yoghurt; dotazník; jogurt; kyselost; senzorická analýza; sušené odstředěné mléko; viskozita
Citation: BÁRTOVÁ, Zuzana. Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů. České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/42764

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203398


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-03-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share