Název: Možnosti malotechnologií při produkci funkčních potravin, zvláště s protistresovým účinkem.
Překlad názvu: Malotechnology possibilities in the production of functional foods , especially with anti-stress effect.
Autoři: PROCHÁZKOVÁ, Helena
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: funkční potraviny; jablečné pyré.; Malotechnologie; obilné ß-glukany; užitný vzor; apple puree.; cereal ß-glucans; funkcional food; Malotechnology; utility model
Citace: PROCHÁZKOVÁ, Helena. Možnosti malotechnologií při produkci funkčních potravin, zvláště s protistresovým účinkem.. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37760

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203379


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-03-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet