Original title: Možnosti malotechnologií při produkci funkčních potravin, zvláště s protistresovým účinkem.
Translated title: Malotechnology possibilities in the production of functional foods , especially with anti-stress effect.
Authors: PROCHÁZKOVÁ, Helena
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: apple puree.; cereal ß-glucans; funkcional food; Malotechnology; utility model; funkční potraviny; jablečné pyré.; Malotechnologie; obilné ß-glukany; užitný vzor
Citation: PROCHÁZKOVÁ, Helena. Možnosti malotechnologií při produkci funkčních potravin, zvláště s protistresovým účinkem.. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/37760

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203379


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2016-03-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share