Název: Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
Překlad názvu: The technology of cultivation and fertilization of barley (Hordeum) for the manufacture of food supplements' green barley ".
Autoři: DARDOVÁ, Magdaléna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cytochrom oxidáza; elicitory; glykosylisovitexin; Hordeum; kataláza; lutonarin; peroxidáza; saponarin; superoxid dismutáza; transhydrogenáza; zelený ječmen; catalase; cytochrome oxidase; elicitors; glykosylisovitexin; green barley; Hordeum; lutonarin; peroxidase; saponarin; superoxide dismutase; transhydrogenase
Citace: DARDOVÁ, Magdaléna. Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene". České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37613

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-202617


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-02-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet