Original title:
Analýza stravování na základních školách v Anglii
Translated title:
Analysis of schoolchildren´s catering in England
Authors:
Lukešová, Monika ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Indrová, Jarmila (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Tato bakalářská práce se zabývá školním stravováním v Anglii. Zaměřuje se na historii stravování v Anglii, podrobněji se zabývá školním stravováním a nutričními standardy školních obědů. Cílem bakalářské práce je zjistit, zda úsilí škol mít kvalitnější obědy má pozitivní dopad na vývoj a chování dětí a zda školní stravování se zlepšuje. Způsob poskytování školních obědů a aktivity škol jsou ukázány na dvou konkrétních školách.This Bachelor's thesis deals with school catering in England. It focuses on history of English food and it describes school catering and nutritional standards of school lunches in details. The aim of the thesis is to find out if the effort of schools which is make the lunches better has positive results and if school catering is improving and healthier for children. The way of providing school lunches and activities of schools are showed at two different schools.
Keywords:
children; lunch; school canteen; school lunches; děti; jídelna; oběd; školní obědy
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/40668