Název: Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
Překlad názvu: Evaluation of the HACCP system in a specific restaurant
Autoři: Svitek, Andrej ; Plášková, Alena (vedoucí práce) ; Rojiková, Beáta (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo] [cze] [eng]

Klíčová slova: HACCP; Stravovací zařízení; Zdravotní nezávadnost; HACCP; Restaurants; Wholesomeness of foodstuffs

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/41240

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-197800


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet