Název: Podmínky pro podnikání v pohostinských provozech ve Francii
Překlad názvu: The conditions for entrepreneurship in hospitality establishments in France
Autoři: Karafiátová, Kamila ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Francie; legislativní podmínky; podmínky podnikání; podnikání ve Francii; pohostinství ve Francii; regulace provozních podmínek; stravovací služby; Conditions for entrepreneurship; Entrepreneurship in France; Food and beverage services; France; Hospitality in France; Legislative conditions; Regulatory conditions of operation

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/45715

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-195606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet