Název: Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
Překlad názvu: National gastronomy products, ingredients and related events
Autoři: Parmová, Markéta ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Voříšková, Barbora (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: event; gastronomický cestovní ruch; národní gastronomie; stravování; alimentation; event; gastronomy tourism; national gastronomy

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/46014

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-195573


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet