Název:
High pressure and foods
Překlad názvu:
Vysoký tlak a potraviny
Autoři:
Houška, M. ; Strohalm, J. ; Kocurová, K. ; Totušek, J. ; Tříska, Jan ; Vrchotová, Naděžda ; Gabrovská, D. ; Poulíčková, I. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004 /16./, Praha (CZ), 2004-08-22 / 2004-08-26
Rok:
2004
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] The high-pressure treated juices are compared in chemical composition and anti-mutagenic activity with frozen and heated pasteurised versionsŠťávy ošetřené vysokým tlakem byly porovnávány po stránce chemického složení a antimutagenní aktivity s mraženými a pasterovanými šťávami
Klíčová slova:
food; fruit-vegetable juices; high pressure Číslo projektu: QF3287 (CEP) Poskytovatel projektu: GA MZe Zdrojový dokument: 16th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA 2004, ISBN 80-86059-40-5
Instituce: Ústav výzkumu globální změny AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0010077