Název:
Podnikatelský plán
Překlad názvu:
Business Plan
Autoři:
Říha, Martin ; Kovář, František (vedoucí práce) ; Trachta, Václav (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce je zaměřena na zpracování podnikatelského záměru s cílem založit nové restaurační zařízení. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá obecnými podmínkami, které musí podnikatel splnit, než začne podnikat. Nechybí zde ani přesný postup, kterého by se měl podnikatel držet, aby byl jeho podnikatelský plán sestaven správně a obsahoval všechny náležitosti. Praktická část se věnuje samotné realizaci podnikatelského plánu, ve které nalezneme detailní popis podnikatelské činnosti spolu s několika analýzami, na základě kterých je posuzována životaschopnost zvoleného záměru.This thesis is focused on processing of the entrepreneurial purpose with the aim to establish a new restaurant. The work has been divided into two parts. The theoretical part deals with general conditions, which an entrepreneur have to comply with before starting doing his own business. There is also a specific method that should the entrepreneur follow in order to draw up his plan correctly including all the requirements. The practical part is engaged in the implementation of the entrepreneurial plan itself where there is a detailed description of entrepreneurial activities with a few analyses. Viability of the chosen intention is assessed on the basis of these analyses.
Klíčová slova:
Finanční analýza; Podnikatel; Podnikatelský plán; Restaurace; Zákazníci; Živnost; Business; Business plan; Customers; Entrepreneur; Financial analysis; Restaurant
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/45424