Název:
Analýza rizik při výrobě piva
Překlad názvu:
Risk analysis of quality management system: production of beer
Autoři:
Šímová, Markéta ; Plášková, Alena (vedoucí práce) ; Hykš, Ondřej (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem práce je zjistit nejčastěji se vyskytující rizika při výrobě piva a následná aplikace metod analýzy rizik v konkrétním vybraném pivovaru. Práce se zaobírá popisem analýzy rizik a dále je zaměřena na metodu HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Výstupem mé diplomové práce je zhodnocení výchozího stavu systému HACCP ve vybraném pivovaru a následné navržení možných zlepšení. Dále je poskytnuto i srovnání s kapacitně větším pivovarem.The objective of my final thesis is to ascertain the occurence of the most frequent risks during production of beer and the aplication of risk analysis methods in concrete brewery. The text deals with description of risk analysis and is aimed on HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). The outcome of the text is to evaluate starting position of HACCP in concrete brewery and to make suggestion of improvements. Furthermore, there is a comparision with other and much bigger brewery in my final thesis.
Klíčová slova:
HACCP; Pivo; Riziko; Beer; HACCP; Risk
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/46387