Název: Stravování osob s hypercholesterolémií
Překlad názvu: Catering persons with hypercholesterolemia
Autoři: CHARYPAROVÁ, Ludmila
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cholesterol; dietní režim; kardiovaskulární onemocnění; Nutriservis.; Vyvážená strava; Balancing diet; cardio-vascular disease; cholesterol; diet; Nutriservis.
Citace: CHARYPAROVÁ, Ludmila. Stravování osob s hypercholesterolémií. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42930

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188743


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet