Název: Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna
Překlad názvu: Optimization of control system for hygiene in the selected service slaughter, cutting plant
Autoři: JEŽKOVÁ, Irena
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HACCP; kritické body; kritické kontrolní body.; critical control points; critical points; HACCP
Citace: JEŽKOVÁ, Irena. Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna . České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37141

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188124


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-11, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet