Original title: Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna
Translated title: Optimization of control system for hygiene in the selected service slaughter, cutting plant
Authors: JEŽKOVÁ, Irena
Document type: Master’s theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: critical control points; critical points; HACCP; HACCP; kritické body; kritické kontrolní body.
Citation: JEŽKOVÁ, Irena. Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna . České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/37141

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188124


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2015-06-11, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share