Název: Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.
Překlad názvu: The inclusion of fermented dairy products in the diet of secondary school
Autoři: VOLMANOVÁ, Miloslava
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentované mléčné výrobky; Mléko; střevní mikroflóra; Fermented Milk Products; intestinal microflora; Milk
Citace: VOLMANOVÁ, Miloslava. Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich. . České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/39742

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-187916


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-04, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet