Original title: Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.
Translated title: The inclusion of fermented dairy products in the diet of secondary school
Authors: VOLMANOVÁ, Miloslava
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Fermented Milk Products; intestinal microflora; Milk; fermentované mléčné výrobky; Mléko; střevní mikroflóra
Citation: VOLMANOVÁ, Miloslava. Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich. . České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/39742

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-187916


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2015-06-04, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share