Original title:
Franchising jako forma vstupu na trh
Translated title:
Franchising as a form of entry to the market
Authors:
Palásková, Dana ; Turnerová, Lenka (advisor) ; Khelerová, Vladimíra (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Práce se týká franchisingu jako možné formy vstupu na trh. Teoretická část se zabývá teoretickými náležitostmi - definicí, založením, historií a jeho výhodami a nevýhodami. Praktická část popisuje francouzský franchisový koncept Yves Rocher a jeho působení ve světě a v České republice.The bachelor thesis deals with franchising as the possible form of entry to the market. The theoretical part explains definitions, foundation of franchising, its history, advantages and disadvantages. The practical part describes French franchise concept Yves Rocher in the Czech Republic and around the world.
Keywords:
franchise; franchisee; franchising; franchisor; Yves Rocher; franchisa; franchisant; franchising; franchisor; Yves Rocher
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/22463