Název:
Franchising jako forma vstupu na trh
Překlad názvu:
Franchising as a form of entry to the market
Autoři:
Palásková, Dana ; Turnerová, Lenka (vedoucí práce) ; Khelerová, Vladimíra (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Práce se týká franchisingu jako možné formy vstupu na trh. Teoretická část se zabývá teoretickými náležitostmi - definicí, založením, historií a jeho výhodami a nevýhodami. Praktická část popisuje francouzský franchisový koncept Yves Rocher a jeho působení ve světě a v České republice.The bachelor thesis deals with franchising as the possible form of entry to the market. The theoretical part explains definitions, foundation of franchising, its history, advantages and disadvantages. The practical part describes French franchise concept Yves Rocher in the Czech Republic and around the world.
Klíčová slova:
franchisa; franchisant; franchising; franchisor; Yves Rocher; franchise; franchisee; franchising; franchisor; Yves Rocher
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/22463