Original title:
Kvalita jogurtů na českém trhu
Translated title:
The quality of yoghurts in the Czech market
Authors:
Balatková, Táňa ; Kořánová, Helena (advisor) ; Hůlová, Marie (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Ve své práci se věnuji problematice jogurtů, výrobě, historii, legislativě... Hlavním cílem mé práce však bylo prozkoumat preference a hodnoty, které vyhledávají mladí lidé u jogurtů. Zaměřila jsem se na vysokoškolské studenty, u kterých mě zajímalo, jak často jogurty konzumují, kterým druhům dávají přednost a zda je zajímá kvalita. Veškeré informace jsem od respondentů získala pomocí dotazníkového šetření a následně výsledky analyzovala.In my work I deal with yoghurts, especially their production, history, legislative. The aim of my work is to explore preferences and values of young people. I concentrated on university students, their consumption of yoghurts and their quality demands. My analysis is based on questionaires and I worked out the graphs which avaluate the students answers.
Keywords:
quality; student; yoghurt; jogurt; kvalita; student
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/22437