Název:
Kvalita jogurtů na českém trhu
Překlad názvu:
The quality of yoghurts in the Czech market
Autoři:
Balatková, Táňa ; Kořánová, Helena (vedoucí práce) ; Hůlová, Marie (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Ve své práci se věnuji problematice jogurtů, výrobě, historii, legislativě... Hlavním cílem mé práce však bylo prozkoumat preference a hodnoty, které vyhledávají mladí lidé u jogurtů. Zaměřila jsem se na vysokoškolské studenty, u kterých mě zajímalo, jak často jogurty konzumují, kterým druhům dávají přednost a zda je zajímá kvalita. Veškeré informace jsem od respondentů získala pomocí dotazníkového šetření a následně výsledky analyzovala.In my work I deal with yoghurts, especially their production, history, legislative. The aim of my work is to explore preferences and values of young people. I concentrated on university students, their consumption of yoghurts and their quality demands. My analysis is based on questionaires and I worked out the graphs which avaluate the students answers.
Klíčová slova:
jogurt; kvalita; student; quality; student; yoghurt
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/22437