Název: Kvalita jogurtů na českém trhu
Překlad názvu: The quality of yoghurts in the Czech market
Autoři: Balatková, Táňa ; Kořánová, Helena (vedoucí práce) ; Hůlová, Marie (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jogurt; kvalita; student; quality; student; yoghurt

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/22437

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-18407


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet