Název: Vývoj spotřeby králičího masa v ČR v letech 1995 - 2010
Překlad názvu: Trends in the consumption of rabbit meat in the Czech Republic in 1995 - 2010
Autoři: ŠPERLÍN, Radomír
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Klíčová slova: králičí maso; senzorické vlastnosti; spotřeba; consumption; Key words: rabbit meat; sensory properties
Citace: ŠPERLÍN, Radomír. Vývoj spotřeby králičího masa v ČR v letech 1995 - 2010. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33817

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180829


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-02-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet