Original title: Vývoj spotřeby králičího masa v ČR v letech 1995 - 2010
Translated title: Trends in the consumption of rabbit meat in the Czech Republic in 1995 - 2010
Authors: ŠPERLÍN, Radomír
Document type: Bachelor's theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumption; Key words: rabbit meat; sensory properties; Klíčová slova: králičí maso; senzorické vlastnosti; spotřeba
Citation: ŠPERLÍN, Radomír. Vývoj spotřeby králičího masa v ČR v letech 1995 - 2010. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/33817

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180829


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2015-02-16, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share