Název: Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
Překlad názvu: Sensory evaluation of selected cheeses and analogue products
Autoři: LAFATOVÁ, Veronika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazník; pořadový test; senzorická analýza; tavené analogové výrobky; tavené sýry; analogue products; preference test; processed cheese slices; questionnaire; sensory analysis
Citace: LAFATOVÁ, Veronika. Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33105

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180810


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-02-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet