Název: Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
Překlad názvu: The Influence of hygiene monitoring systems on the harmlessness of food of animal origin (meat, milk)
Autoři: SVOBODOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Hygiena potravin; systémy sledování hygieny potravin; zdravotní nezávadnost; Food hygiene; food hygiene monitoring systems; food safety
Citace: SVOBODOVÁ, Jana. Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso). České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28357

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180728


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-02-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet