Název: Slow Food a jeho potenciál v České republice
Překlad názvu: Slow Food and its potential in the Czech Republic
Autoři: KRATOCHVÍLOVÁ, Markéta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cestovní ruch; dotazníkové šetření; gastronomie; marketing; Slow Food; SWOT analýza; udržitelný rozvoj; gastronomy; marketing; questionnaire survey; Slow Food; sustainable development; SWOT analysis; tourism
Citace: KRATOCHVÍLOVÁ, Markéta. Slow Food a jeho potenciál v České republice. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32797

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-175523


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-10-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet