Název: Optical Sensors for Biotechnology and Food Industry
Autoři: Maixnerová, Lucie
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Bažant Postgraduate Conference 2014, Prague (CZ), 2014-06-19
Rok: 2014
Jazyk: eng
Klíčová slova: biologically active substances; physicochemical detector; senzitive layer
Zdrojový dokument: Proceedings of abstracts, ISBN 978-80-86186-61-0
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0234702

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174829


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2014-07-24, naposledy upraven 2023-12-11.


Plný tet:
Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet