Název: Zpracování ryb v ČR
Překlad názvu: Processing of fish in ČR
Autoři: HOUSKA, Pavel
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mrazení; prodej ryb; produkce ryb; produkty z ryb; spotřeba ryb; uzení; zpracování ryb; consumption of fish; fish products; Processing of fish; production of fish; refrigeration; sale of fish; smoked
Citace: HOUSKA, Pavel. Zpracování ryb v ČR. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/35807

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174305


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet